Beauty

Boho Hair

Cvety
Written by Cvety

bg Здравейте, приятели! Днес ще ви разкажа как се грижа за косата си, когато съм на море. Преди няколко дни се завърнах от Испания, а там все още си е горещо лято и нямаше как да пропусна всички свои ритуали за здрава кожа и коса. За мое голямо щастие Double Elexir Total Repair 5 на Elseve пристигна точно на време и имах възможност да го тествам на правилното място. Както знаем, морската вода и особено слънцето доста изтощават косата и много по-лесно се накъсва и започва да цъфти. А да не говорим, че и цвета изсветлява. Бях изключително впечатлена от това, че този продукт е двуфазен. Обожавам такива продукти и никога не съм била разочарована от тях. Много лесен за употреба и определено идеален избор за подхранване.

bg Ето и няколко идеи как да го използвате:

  1. Идеален продукт за ежедневна употреба, ако видите, че косата ви е суха, просто впръскайте.
  2.  Разклатете добре, за да активирате двуфазната формула!
  3. Лично аз впръсквам по цялата коса. Хубаво е да впръскате в основата и да масажирате за стимулиране на микро циркулацията.
  4. Спокойно може да го използвате както на суха, така и на мокра коса.
  5. Няма нужда от изплакване и е в пъти по-добър от сухите шампоани, от които изобщо не съм доволна.
  6. Винаги слагах преди излагане на слънце, тъй като защитава от UV лъчите, не омазнява и не сляга прическата.
  7. Изключително лека формула и удобна опаковка, както за пътуване, така и за използване.

bg Много харесвам пуснатите вълнисти коси на момичетата по плажа и на снимките в Инстаграм. За това реших, че е време и аз да си направя една такава бохо прическа. Става изключително лесно. Няколко часа преди излизане, накъдрих косата си с преса. Оставих я известно време така – без нанасяне на никакви продукти, за да придобие по-естествен вид. Малко преди да изляза, впръсках Elseve Double Elexir Total Repair 5, добавих аксесоар за повода + една свежа татуировка. Винаги избирам аксесоари от SIX, тъй като там мога да намеря абсолютно всичко, което търся в крак с постоянно променящите се модни тенденции.  И сме готови за плаж :))

bikini bra H&M, bikini bottom Victoria’s Secret, sarong H&M, hair accessory SIX, choker & tatt SIX, sunnies Chopard;

bg P.S. Ако и вие имате някаква креативна идея и обичате да се грижите за косата си. Може да я снимате, опишете кога и къде използвате вашият Elseve Еxpress Regenerator и спечелете подаръчен комплект. Повече за инициативата може да научите тук: http://wowyourhair-bg.com/

cvetybaby signature

About the author

Cvety

Cvety